Minikonfirmander

Ilustration Minikonfirmander

Her i 9690 Fjerritslev inviterer kirkerne alle 3. klasserne til at blive minikonfirmander. Samlingerne for minikonfirmander foregår efter skoletid. Vi leger, synger, ser på kirke, tegner, hygger og hører bibelhistorier. At være minikonfirmand er frivilligt og ingen betingelse for at blive konfirmeret. Du behøver ikke at være døbt for at blive minikonfirmand.

I Kettrup-Gøttrup foregår det mellem efterårsferien og påske onsdag eftermiddag fra kl. 14 – 15.20. Vi sørger for transport mellem konfirmandstuen og skolen. Palmesøndag er der afslutning med Musical i kirken, og hvor vi spiser sammen bagefter i konfirmandlokalet.

I Haverslev-Skræm-Bejstrup ​begynder forløbet med, at børnene i 3. klasse laver krybbespil til skolens juleafslutning. Efter jul er der minikonfirmand hver onsdag i konfirmandstuen. Vi holder afslutning med forældre og søskende 2. pinsedag.

 

Minikonfirmander

 

I Klim-Torup-Vust foregår det på Fire lørdage i fire timer af gangen, hvor vi leger, lytter, tonser, går på opdagelse i kirken og i spejderskoven, kravler, gratter, hopper, synger, flygter, hygger, maler, er musestille og ret vilde og har det SJOVT med hinanden. Datoerne er ikke fastlagt endnu, men der kommer besked til klasserne, når vi starter.

I Kollerup-Fjerritslev begynder minikonfirmand i november måned og finder sted i kirkecenteret onsdage efter skoletid kl. 14.15 - 15.45. 

3. klasserne får en invitation i oktober måned. 

Nyt hold i Fjerritslev begynder Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 13.30-15.00

Tilmelding: Minikonfirmandtilmelding 2022-2023 - Kollerup-Fjerritslev-Hjortdal

Undervisere: Dorte Mejdahl og Henriette Frænde

Organist: Jan Rox Eriksson