Spagettigudstjeneste

Dukke er på talerstolen

Spagettigudstjeneste er kirke for børn og deres voksne, og det finder sted i Kettrup kirke og Haverslev kirke, men uanset hvilket sogn du kommer fra, er du altid velkommen!

I Kettrup kirke hedder det også Ulvetime . Børnefamiliernes ”ulvetime” er, når der skal købes ind, laves mad og helst også være tid til at være sammen med børnene på én gang. Kirkens Ulvetime gør alt det lidt enklere og sjovere. Det begynder kl. 17.30 i Kettrup kirke med en kort gudstjeneste i ”børnehøjde”, og her kan alle være med til at høre om Gud - både børnene og deres voksne. Vi skal have set, hvad der er i kirkens skattekiste, og vi skal møde dukken Frida.

Efter gudstjenesten indbyder vi alle, der har lyst til at spise med og hygge sig sammen med andre familier i konfirmandlokalet. Maden er forberedt og det hele slutter ved 19-tiden, så man kan komme tidligt hjem. Der er ingen forhåndstilmelding.

Prisen for mad er 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn - max 50 kr. for en familie.

Billedet viser Børnekirke

I Haverslev kirke hedder det Børnekirke , men er i princippet det samme. ½ times gudstjeneste, og derefter spiser man sammen og hygger sig i præstegården. Tilmelding og evt. tilsagn om medbragt mad sker to dage før til Inger på tlf. 98 21 51 21 eller sms 21 76 25 75. Det er gratis at spise med.

Se i kalenderen, hvornår det finder sted!