SYNG MED

Vil du være med til hygge og fællessang i Fjerritslev Kirkecenter?

Så kom og SYNG MED!

Vi synger, drikker kaffe/the og spiser kage og så synger vi lidt mere.

Alle sangstemmer er hjertelig velkomne!

 

I første halvår af 2022 mødes vi i alt 3 aftener og synger efter den nye Højskolesangbog fra 2020. Vi vil synge både gamle kendinge men også nogle af de nye som er kommet til i Højskolesangbogen siden seneste udgave.

Rox Eriksson og Henriette Frænde vil lede alle godt igennem sangaftenerne.

Rox er organist og korleder i Kollerup/Fjerritslev, mens Henriette er kirke- og kulturmedarbejder og kirkesanger for Folk og Kirke 9690. 

Vel mødt til masser af sang!

 

Vi mødes torsdage 19.30-21.00 følgende aftener:

10/2 – ”… og nu kom Kjørmes-Knud!” Det har næsten lige været Kyndelmisse, som det gamle danske ord ”Kjørmes-Knud” betyder. Og derfor bliver ”Sneflokke kommer vrimlende”, da også en af aftenens sange.

7/4 – ”Nu kommer fuglene igen, og lyset vælter pluds’lig ind” – ”Lyse nætter” er titlen på denne sang, som er gået lige i hjertet på mange – både børn og voksne, og derfor for første gang også er med i denne version af Højskolesangbogen. Så den skal vi selvfølgelig synge i aften.”

9/6 – ”Danmark nu blunder den lyse nat, bag ved din seng, når du sover”. Denne og mange andre skønne sommersange er på programmet i aften, for nu er sommeren her endelig igen!